Polecane warsztaty, firmy tuningowe, specjaliści, itp.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chester121
    L&K
    • 2005
    • 1053

ja nie polecam aso we wroclawiu GALL-ICM
    chlopaki normalnie nie znaja sie na rzeczy dalem im autko do przegladu na 60kkm
    i co i nic dali super dlugi wydruk co oni tam robili a jak patrzylem przez szybke to
    szczerze mowiac szchista wiecej nagimnatykuje sie przy biciu pionka niz oni przy tym przegladzie
    w sumie jak wrocilem do domu to wieczorem zaowazylem ze swiatla mi nie swieca
    posprawdzalem okazalo sie ze kable sa odlaczone :? po podlaczeniu swaitelka tak nisko swiecily ze w nocy musial bym jezdzic ze 20km/h zeby zdolac zareagowac
    pojechalem zeby mi ustawili to zrobili jeszcze gorzej w sumie regolowali mi swiatla 3 razy i pod koniec powiedzieli mi ze mam zepsute silniczki( dziwne bo mi dzialaja :twisted: )
    tak wiec jezdze teraz to ELCAR i narazie jestem zadowolony

Komentarz

• misiek_rd
      Ambiente
      • 2004
      • 201
      • Octavia III (5E3)
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

GALL-ICM w Legnicy tez nie zachwyca.
      A ich wiedza techniczna (a raczej jej brak) o O2 czasami przeraza :evil:

Komentarz

• kodyzak
        Classic
        • 2005
        • 39

kto mi poleci jakiegoś autoryzowanego lakiernika w Wawie?

Jakiś gnój porysował mi gwoździem (?) bok auta. Będzio to wymagało prac lakierniczych. Ze względu na gwarancję chcę to robić w ASO. Na razie w Auto-Wimar polecono mi zakład "Pawlak" na Heroldów 7 oraz "W i T Lubowiecki" na al.Prymasa Tysiąclecia 7 4B. Czy macie jakieś sprawdzone miejsca w Wawie?

Komentarz

• QBA
          RS
          • 2004
          • 2646

AUTO-BLAK na Włościańskiej 35
          Autoryzowany serwis samochodowy VW, SEAT, Skoda w Warszawie ✅ Naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne ✅ Centrum napraw powypadkowych ➡️ Sprawdź naszą ofertę!

Komentarz

• Laszlo
            Classic
            • 2005
            • 30

ASO którego każdemu życzę - SUNNY POZNAŃ

Cześć wszystkim, chciałbym napisać w temacie 100% zgodnym z tym wątkiem mając nadzieję, że każdy chętny znajdzie to info bez problemu.

Wczoraj odebrałem auto z przeglądu na 30 kkm więc zgodnie z obietnicą złożoną pół roku temu i ku własnej przyjemności chciałbym zarekomendować i poprzeć przykładami ASO do którego nabyłem zaufanie i które spełnia moje wygórowane oczekiwania. Robię to oficjalnie dopiero teraz, gdyż chciałem uniknąć euforii jaką przeżywa każdy posiadacz Octavii po odebraniu jej z salonu - wiadomo, sam moment zakupu i odbiór dokonywany jest zwykle przy bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze handlowca, jak doda się jeszcze wynegocjowany rabat to mucha nie siada i mamy skłonność do zbytnich pochlebstw - co w przypadku rekomendacji ASO powinno być bardziej powściągliwe. Z tych powodów obiecałem sobie, że zrobię to po 3 wizycie w warsztacie - tak się też stało, byłem na 3 kkm (serwis olejowy), 15 kkm (mały przegląd) i teraz 30 kkm (normalny przegląd).

Zatem do rzeczy: rekomenduję ASO SUNNY w Poznaniu (www.sunny.pl)
            -----------------------------------------------------------------------------------

Dlaczego ?

1. Oczywiście sam zakup i odbiór auta bezproblemowo i z profesjonalizmem.

2. Już na samym początku postanowiłem porozmawiać z kim trzeba o sprawach pewnej grupy OCP i możliwych relacjach jej członków z w/w ASO. Nie było problemów na linii komunikacji, ogólne zrozumienie i stosowne podejście. W porozumieniu z kierownikiem serwisu podjęto wówczas słowne zobowiązanie o chęci wyróżnienia członków OCP (pojawiło się jedynie pytanie o identyfikację, aby wszyscy klienci nagle nie zaczęli należeć do OCP ) przez uwzględnianie specjalnych rabatów (tzw. złota karta). Dostałem wówczas pozwolenie na podanie osoby z którą w tych sprawach możecie się kontaktować:
            - Pan Patryk Jaskuła ([email protected])
            * Rabat na robociznę: 15%
            * Rabat na części: 5%

3. Wczorajszy przegląd ostatecznie dał mi powód do rekomendacji... a było to tak:

Jak zwykle parę dni wczesniej umówiłem się telefonicznie na przegląd z zaznaczeniem, że olej tylko Mobil 1. Wczoraj oddałem auto i dodałem jeszcze sprawę tempomatu (oczywiście po wszystkim testy nic nie wykazały co jest dla mnie zrozumiałe... trzeba poczekać aż sama Skoda znajdzie powód wieszania w oprogramowaniu). Po 3 godzinach telefon - auto do odbioru. Koszt przeglądu z wymianą oleju 520 zł brutto (bardzo jak dla mnie przystępna cena), auto stało na parkingu wymyte i wysprzatane w środku (bez dopłaty). Juz byłem zadowolony. Siadam do biurka w celu załatwienia spraw papierkowych i okazuje się, że olej wlany to SHELL.... o rany, pomyslałem, a tak dobrze szło !!! Na moje grzeczne niezadowolenie (nie ma co zaraz drzeć pyska) Pan równie grzecznie stwierdził, że rano przy oddawaniu auta nie zaznaczyłem oleju a oni teraz głównie leją SHELL. Powiedziałem, że telefonicznie zaznaczałem Mobil i mi do głowy nie przyszło (a szkoda) wspomnieć o tym ponownie.... w końcu w systemie mają, iż od początku kupuję Mobil. Nie chciałem dyskutować o porównywalności olejów i zamianie na inny, jedynie wyraziłem niezadowolenie i niechęć do SHELLA. W końcu po chwili wzajemnego zakłopotania w której Pan w systemie zaznaczył na stałe MOBIL 1 DLA TEGO PANA powiedziałem, że proszę zlać ten SHELL i wlać MOBIL, ja pokryję koszty i o reszcie porozmawiam z kierownikiem lub jakimś innym Szefem. Akurat obsługujący mnie Pan był kierownikiem zmiany - ale i tak myślałem o kimś innym.... Tak czy inaczej Pan powiedział - prosze chwilkę zaczekać, muszę wstawić auto do warsztatu i wymienimy olej. OK powiedziałem i po podziękowaniu za propozycję kawy poszedłem sobie pozwidzać nowe auta. Po około 20-30minutach auto stało na parkingu z wymienionym olejem na Mobil. Pan wręczył mi fakturę na której już był Mobil zamiast Shell'a..... BEZ DOPŁATY. Zapytałem, czy koszt oleju przejmują na siebie - odpowiedź: oczywiście, chodzi o wzajemną dobrą współpracę, w końcu niedługo znowu mamy nadzieję Pana widzieć i dołożymy starań, aby na przyszłość były tylko takie części/surowce jakie chcemy mieć..... To jest to pomyślałem, to jest TEN serwis 8)

Mam nadzieję, że w przyszłości będę miał równie mocne powody do rekomendacji.
            Na dzisiaj mówię - TAK, REKOMENDUJĘ I POLECAM

Pozdrowienia
            Maciej Łątkowski
            LASZLO

Komentarz

• chester121
              L&K
              • 2005
              • 1053

no jak czytam to
              to az trudno uwierzyc ze sa takie serwisy :wink:

Komentarz

• Jackal
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2004
                • 758

przepraszam, ze watpie... Ale czy widziales na wlasne oczy jak zlewaja Shella i wlewaja Mobila :?: Czy tez moze samochod wjechal na warsztat i sie tam robil, a Ty piles kawe przy jakims miesieczniku motoryzacyjnym :?:
                bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
                Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
                Perfect service by DobryGrzesWawa

Komentarz

• tomi98
                  Rider
                  • 2004
                  • 564

ASO Sunny - to profesjonaliści k - oby tak dalej k ( niedługo jadę na wymianę rozrządu ).
                  Sytuacja z jaką miał do czynienia Laszlo potwierdza, wysoki poziom usług świadczonych przez Sunny :

Komentarz

• Maicroft
                    Moderator
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2004
                    • 25757
                    • Audi

No wlasnie mam to samo odczucie co Jackal. Poprostu ja juz nikomu nie ufam w tych serwisach - i narazie mnie nikt nie przekona ze jest super - niestety :x
                    Spritmonitor.de

Komentarz

• Laszlo
                      Classic
                      • 2005
                      • 30

Zamieszczone przez Jackal
                      przepraszam, ze watpie... Ale czy widziales na wlasne oczy jak zlewaja Shella i wlewaja Mobila :?: Czy tez moze samochod wjechal na warsztat i sie tam robil, a Ty piles kawe przy jakims miesieczniku motoryzacyjnym :?:
                      Nie, nie widziałem tej operacji, wystarczyło mi, że samochód z powrotem wjechał na warsztat i mimo, iż jest tam szklana szyba nie przyszło mi do głowy, aby ostentacyjnie sprawdzać, czy leją Mobila. Nie przesadzajmy, jakieś elementarne zaufanie zachować trzeba a po drugiej stronie biurka siedziała kompetentna osoba, która zaufanie wzbudzała. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, aby w takiej sytuacji, po rozmowie ze mną co kolwiek było manipulowane.... za dużo do stracenia. Na moją ocenę nie ma żadnych podstaw, aby doszukiwać się kombinacji i byłbym krzywdzący, gdybym wątpił w uczciwość zamiarów i intencji. Zamiast marnować na mnie czas mogli przecież się uprzeć lub skasować za drugi olej lub po prostu powiedzieć, że pomyłka na fakturze a mechanik zalał jednak Mobila.

Widzę, że profesjonalne podejście serwisu do klienta jest w Waszej ocenie na tyle niewiarygodne, że aż niemozliwe To bardzo utrudnia podnoszenie jakości serwisu bo ktoś się stara a druga strona i tak wie swoje.... to po co się starać ? No i najmniejsza wpadka takiego serwisu dbającego o jakość może mieć bardziej przykry skutek niż w serwisie o wątpliwej renomie - tu i tu uznać możemy, że to jednak norma.... a tak przecież nie jest.

Dlatego tym bardziej polecam Wam zwracać uwagę na dobre stacje ASO i promować je w otoczeniu - niech ludzie tam pracujący mają świadomość, że ktoś widzi ich starania.... a to motywuje !!! No i nie wylatujmy zaraz z pyskiem jak coś nie gra.... mój przykład pokazuje, jak kulturalnie i profesjonalnie można sprawę załatwić. Kosztowało to serwis jakieś 180zł + druga wymiana.... ale bilans na pewno będzie dla nich korzystny. Przynajmniej z mojej strony mogą liczyć na dalszą współpracę. Następnym razem ze swojej strony dwa razy powtórzę, że chce Mobil....

Pozdrawiam
                      Laszlo

ps. Zamierzam napisać w tej sprawie do Skody. Tyle się myśle nalerzy z mojej strony.

Komentarz

• dzi
                        Drive
                        • 2005
                        • 77

Jeśli chodzi o warszawę, to ASO omijam szerokim łukiem - zaś swoje auto serwisuje http://www.skoda-serwis.pl/

Mają dwa punkty w warszawie, ja korzystam z tego na ul.Stawki - ceny ludzkie, obsługa miła
                        Powered by Aligator

Komentarz

• Emil
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2005
                          • 1092

Jeśli chodzi o warszawę, to ASO omijam szerokim łukiem - zaś swoje auto serwisuje http://www.skoda-serwis.pl/

Mają dwa punkty w warszawie, ja korzystam z tego na ul.Stawki - ceny ludzkie, obsługa miła
                          Ehh..tak się składa, że korzystałem z ich usług.

Zapłaciłem bodajże 80 zł za diagnostykę ( szukałem przyczyny notlauf`u ) i ów serwis stwierdził, że przyczyną wg VAG`a jest na 100% przepływomierz.
                          Kupiłem zatem nową przepływkę z programu bosh`a w ASO na modlińskiej za 390 zł, podpiąłem ją i .....notlauf jak był tak był.
                          Trafną diagnozę usterki stwierdził Masters - zapieczone kierownice w turbinie. Natomiast skoda-serwis Stawki odmówiło zwrotu pieniędzy.
                          BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
                          CR-V 2,2 i-ctdi
                          Perfectservice by Dobrygrześwawa

Komentarz

• MiKruS
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2004
                            • 7976

Czasami mam wrazenie, ze wymiana przepływki jest dobra na wszystko.

Nawet na wode w kolanie albo problemy małżeńskie... 8)
                            TDI 205PS

Komentarz

• JPS1972
                              Ambiente
                              • 2005
                              • 247

A jak jest z serwisami BOSCH'a (np. BOSCH Kotoński w Warszawie)? Może ktoś miał doczynienia?
                              Pozdrawiam
                              Jacek

Komentarz

• grzegorz
                                Ambiente
                                • 2005
                                • 128
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • ALH 1.9 TDI VP 90 KM
                                • BMM 2.0 TDI 140 KM

Witam,
                                A które ASO proponujecie na południowym-wschodzie? Zbliża się 1 przegląd i nie wiem gdzie się udać. Autko kupiłem w Krakowie, ale to trochę daleko. Może gdzieś bliżej: Lublin, Tarnów, Rzeszów. Ma ktoś jakieś dobre wrażenia i ewentualnie możliwość bycia przy autku jest mile widziana.
                                życie zmienia marzenia ...
                                1.9TDI ALH powered by MT: 120KM/260Nm

Komentarz

• Zibi
                                  Rider
                                  S_OCP Member
                                  • 2005
                                  • 491

Zamieszczone przez grzegorz
                                  Witam,
                                  A które ASO proponujecie na południowym-wschodzie? Zbliża się 1 przegląd i nie wiem gdzie się udać. Autko kupiłem w Krakowie, ale to trochę daleko. Może gdzieś bliżej: Lublin, Tarnów, Rzeszów. Ma ktoś jakieś dobre wrażenia i ewentualnie możliwość bycia przy autku jest mile widziana.
                                  Hello

Nie wiem jak w tych miastach, ale wg autocentrum.pl w Radomiu jest jeden z lepszych serwisow Skody w Polsce. Moze to ci bardziej podpasuje

Pozdrawiam
                                  Zibi

Komentarz

• a Sunny z Poznania zostala dealerem roku Polecam kolegów.

Komentarz

• RomanS
                                      Elegance
                                      • 2004
                                      • 804

Jescze trochę, a okaże sie, że wszyscy (poza mną ) kierowcy Octavii udzielający się na tym forum to pracownicy lub koledzy firmy Sunny :wink:
                                      Myślę, że jak komuś zrobiono przegląd z wymianą oleju (i tylko olej wlali nie ten), to jeszcze nie powód do aż takiej euforii. Tym bardziej, że wymiana oleju i filtra nie kosztuje tam 20 zł jak w każdym innym warsztacie tylko dużo więcej.
                                      Osobiście serwisowałem tam samochód nie raz (do złotej karty nie doszedłem, ale do srebrnej owszem - tyle, że nie było to takie łatwe jak dziś, poza tym zniżki obowiązują tylko w serwisie, który wydał kartę) i jeśli trafiłem na rozgarniętych pracowników to było normalnie. Czyli jak dopilnowałem to OK.
                                      Ale z alarmem który sami montowali (META) nie potrafili sobie później radzić, tak, że dałem im spokój. Alarm jest prymityw, to prawda no ale że był dedykowany do Octavii, to pierwszy właściciel mojego auta dał się na niego namówić.
                                      Innym razem trafiłem na doradcę serwisowego w wersji żeńskiej, to dopiero była kupa uciechy. Skończyło się tym, że panna ozaczęła otwierać zlecenie no a później to już poprosiła kolegę i z nim dokończyłem konkrety.
                                      Muszę dodać, że sam jako "samochodziarz" z wykształcenia i zamiłowania (coś jakby trochę pasja ) jadę do serwisu z listą rzeczy do zrobienia. Nigdy nie powiem, że coś buczy z tyłu - sprawdzcie co to. Będzie to : łożyska tył prawy wymienić. Dla mnie nie istnieje pojęcie "przegląd", robię go sam codziennie użytkując samochód. Do serwisu trafiam wtedy, gdy w moich warunkach sam nie mogę czegoś zrobić. (Przyznaję szczerze, że nikomu poza samym sobą nie wierzę i mam ku temu powody i dlatego jeszcze żyję.) Zdaję sobie sprawę, że serwisy nie lubią klientów posiadających jakąś wiedzę techniczną. W Sunny mogę z czystym sumieniem polecić dwóch doradców serwisowych oraz przede wszystkim kierownika serwisu (jeśli nadal jest nim p. Waldemar - o ile dobrze pamiętam imię). Ze sprzedawców natomiast lubię sobie robić jaja zadając np. pytanie w którym miejscu jest montowany intercooler w nowej Octavii. Jeden ze starszych stażem po krótkim namyśle stwierdził, że "tam gdzie zwykle". Następne pytanie dotyczyło silników, posługiwałem się oznaczeniami. Pan gdy usłyszał AGR, ARL to powiedział, że nie wie o co mi chodzi i posługuję się jakimiś szyframi a on sobie nie będzie głowy łamał. I poszedł sobie. Dużo jescze by można, ale po co?....
                                      Tak, że apelowałbym aby wynosić pod niebiosa tylko takie przypadki, gdy serwis naprawdę się wykazał poziomem usług technicznych i dbałością o klienta. Samą wymianę oleju potrafi wykonać średnio rozgarnięty kilkunastolatek.
                                      A to, że dostaniecie kartkę z dużą ilością haczyków przy wykonanych czynnościach przeglądowych to jeszcze nic nie znaczy. Jeden z moich kolegów mówi, że jeśli na płocie jest napisane "d..a" to jeszcze nie znaczy, że można.....
                                      Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• djczas
                                        RS
                                        • 2005
                                        • 9612

lec, ale oni dostali tylko tytuł dealera roku anie serwis roku a to drobna różnica

Komentarz

• łomatko, a czy ja napisalem ze zostal serwisem roku ? :P napisalem ze dealerem.... nie jest to jednoznaczne z serwisem, lecz skoro maja najwieksza sprzedaz w Polsce to chyba jakas renoma jest.

A co do tego co napisal RomanS to coz, co do sprzedawcow to nie bede polemizowal bo ja z nimi mam malo do czynienia, a w serwisie trzeba wiedziec po prostu z kim gadac. A jak sie jeszcze samemu zna na rzeczy to nic dziwnego ze sie nigdy nie bedzie w pelni usatysfakcjonowanym, bo przeciez nikt takt nam nie dogodzi jak my sobie sami. Inna sprawa ze jak cos jest nie tak to ja po prostu sie nie daje odepchnac, mialo byc zrobione a nie jest? -> Telefon; jest zrobione inaczej niz mialo -> Telefon. To jest niestety inna para kaloszy ze zawsze nalezy kontrolowac co i jak zostalo zrobione, niezaleznie czy robimy u Pana Kazia w garazu czy w ASO. Ponadto nie zachwalalem ich, choc sam jestem raczej zadowolony. Dla mnie jak na razie najlepszy serwis z tych autoryzowanych w P-niu. Jezeli Roman mozesz polecic jakis specjalistow na terenie P-nia to chetnie skorzystam. Tylko prosze nie Jóźwiaka....

pozdr

Komentarz

• RomanS
                                            Elegance
                                            • 2004
                                            • 804

Sorry, może trochę za dużo emocji z mojej strony. W sumie się cieszę, że nie rozpętałem jakiejś wojny poglądowej Ja po prostu trafiałem do Sunny z dziwnymi, czy zagadkowymi sprawami, gdzie bez dostępu do pewnych urządzeń diagnostycznych sam nie mogę poradzić. No ale mogli by chociaż kasować błędy przy okazji ich zczytywania. A z dobrym serwisem wcale nie jest tak łatwo w Poznaniu (na Jóźwiaka oczywiście spuśćmy zasłonę milczenia ). Jeśli chodzi o elektronikę, to ostatnie dwa lata tylko Bosch na Sniadeckich. Nie wiem, czy są najlepsi we wszystkim, ja jestem jak na razie zadowolony z wyników ich pracy. Minus to, że nie jest tak ładnie jak w Sunny. Zdecydowanie nie sprawdzał się Bosch na Madziarskiej- błędne diagnozy, błędne działania, zdecydowanie wysokie rachunki. W czasach gdy jeździłem na ropę miałem dużo kosztującą wizytę w Bosch Żerko na Mogileńskiej, ale potem odkryłem Warsztat jednoosobowy na Plewiskach i było dobrze - fachowiec z długim stażem, nie wiem tylko jak by sobie radził od strony elektronicznej. Tak się złożyło, że znalazłem wspólny język z kierownikiem serwisu w Norauto M1 - pasjonat. Niestety jego mechaników trzeba dokładnie pilnować, co robią, bo mogą coś zepsuć.
                                            Ogólnie korzystam z usług różnych warsztatów, zależy co boli moją Octavię.
                                            Gdyby ktoś potrzebował jakiś konkretny namiar, dajcie znać - pomogę na pewno :wink:
                                            Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• przema_s_28
                                              Classic
                                              • 2006
                                              • 4

witam. Gdzie znajduje sie jakis warsztat z chiptuningiem na Lubelszczyznie.
                                              Prosze o adresy.

Komentarz

• Maicroft
                                                Moderator
                                                S_OCP MemberModeratorr
                                                • 2004
                                                • 25757
                                                • Audi

Master's Tuning oddzial Lublin. Wchodzisz na strone z banera na gorze, a potem kontakt :wink:
                                                Spritmonitor.de

Komentarz

• krzysiek79pl
                                                  Classic
                                                  • 2006
                                                  • 2

szukam dobrego serwisu i nie drogiego, raczej nie ASO ;-) w okolicach Wawa-Ursus ( 1,9 TDI ) dajcie znać jak coś wiecie. aaa tylko nie piszczie ze tak to tylko w Erze...

pozdro
                                                  krzysiek

Komentarz

• DGW
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 2330

Serwis oponiarski wraz z ręczną myjnia samochodowa na ul.powązkowskiej przy pętli autobusowej (nie pamietam nr.ulicy) - tanio i szybko załatwili alu w cenie za komplet 200zł niższej niz w kazdym innym - oponki zimowe tez maja w atrakcyjnych cenach ..

Co do myjni to nie mam zastrzeżeń, w miarę tanio i solidnie ale co do "serwisu oponiarkiego" jak go kolego nazywasz przejechałem sie na nich. wykręcili mnie na nie dużo bo tylko 300pln. ale to nie zmienia faktu że to oszuści. Sytuacja była taka:
                                                    jakoś w tamtym roku chciałem kupić letnie gumy do lanosa (wtedy takim czymś jeżdziłem), takie na jeden sezon. Chodziło mi tylko o to żeby były równe i nie "waliły" ani nie "ciągneły" w żadną strone i oczywiście tanie. Okazało się że u nich 4szt były za 300pln. Umówiłem sie z gościem że jak bedzie coś nie tak to przyjeżdżam po 2-3 dniach i oddaje mu kapcie a on mi kase. Po założeniu okazało się że ciągnie w jedną stronę. Przłożył gumy na jednej osi i miało być dobrze. Ale nie było. Koleś stwierdził że muszą się ułożyć. Po 2 dniach jazdy już całkiem zaczeło ciągnąć w jedną stronę i do tego jedna zaczęła tłuc jak holera. Pojechałem do niego żeby je oddać a ten stwierdził że to nie były jego opony i oddał już kase. Po dość bużliwej dyskusji zaproponował że sprowadzi mi jakieś inne. Zgodziłem się ale po kilku wiytach i telefonach dałem sobie spokuj. Koleś leciał w kulki. Jednym zdaniem to cwaniaczki i oszuści

[ Dodano: Pią 17 Lut, 06 17:26 ]
                                                    Co do ASO które mogę polecić to nie będzie to cały serwis tylko człowiek który pracuje w AUTO-WIMAR na Modlińskiej jest to kierownik mechaników czy coś takiego- jak coś to pytajcie o Jarka Romańczuka. Przez okres gwarancyjny tylko on zajmował się moją octavką i nigdy nie miałem stwierdzonych jakiś dziwnych usterek. Faktura też zawsze w porządku
                                                    NFPNorth-West
                                                    2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
                                                    WARSZTAT www.dsize.pl
                                                    ->
                                                    CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
                                                    spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...